2012-02-06 08:26:51• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Kos: A szerencse végre ön mellé szegődhet

Napi horoszkóp február 5.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerencse végre ön mellé szegődhet: ne legyen rest kinyújtania felé a kezét. Egy kellemes találkozás a vérét is felpezsdítheti, de ne adja magát át teljesen az érzésnek. Élvezze a pillanatot, de tanuljon a múlt hibáiból!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Folyton a teendők, és az intézni valók után fut, mégis, mintha sohase akarna véget érni a dolga. Talán egy kicsit jobban kéne szerveznie a dolgait, hogy elkerülje az időzavart. Gondoljon a barátaira is, nem hanyagolhatja el őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma igen jó kedve van, szinte röpköd. És most talán még a lezuhanástól sem kell tartania. A főnökei is jó szemmel nézik szárnyalását, így kreativitásának semmi nem vet gátat. Egy közeli utazás gondolata is felvidítja.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene minden apróságon felidegesítenie magát. A szüleivel való kapcsolata is akkor javulhat, ha ad egy kis időt és távolságot. Ez, persze nem is csak magán múlik. Próbáljon meg szót érteni a családjával, hiszen szereti őket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Csendes, nyugodt napra számíthat. Talán túl nyugodtra is. Többet várna, szeretné, ha jobb mederben haladnának a dolgai. Ehhez azonban úrrá kell lennie szokásos halogató természetén. Vegye fel a telefont, hívja ma, akit már régóta kéne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az ön életében. Nehéz ma még jó döntést hoznia, beszéljen, hagyja mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyan téren érhet el jó eredményeket ma, amire igazán nem is számított. Talán valami rejtett képességére derül fény, vagy olyan kapcsolatára számíthat, akiről már rég meg is feledkezett. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap biztosan nem telik el apróbb bosszankodások nélkül. Ne engedje, hogy ez befelhőzze kedvét. Koncentráljon inkább a hosszú távú feladataira, terveire. A gondok hamar elszállnak, de ön marad, mint biztos pont.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nehéz elviselnie ma a családtagjait: úgy érzi, mindenki mintha az ön vérét szívná. Gondoljon azonban arra is, hogy ön is mennyit számíthatott rájuk. Vegyen mély lélegzetet, és ne mondja ki rögtön, amit gondol. És később se.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma minden földi jóval elhalmozzák a csillagok a Bak jegyűeket. A szenvedélyességben sem lesz hiány, és még pénzügyei is jó fordulatot vehetnek. Aligha kell ennél több. Lepje meg szeretteit, ünnepeljen jó vacsorával!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Pénz állhat a házhoz: a Vízöntők most alighanem tejbe-vajba fürödhetnek. Vagy legalábbis a jövőre nézve javulhatnak a kilátásaik. Van valaki, aki végre elismeri különleges tehetségét, képességeit. És alapozni akar rá.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nyugtalanító napra számíthat: sehogy sem tud menekülni a rossz gondolatok, érzések elől. Ráadásul a főnöke sem az a kenyérre kenhető jó ember ma. Készüljön fel a kemény szavakra! Egy kollégája támogatásában azért bízhat.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: